HU | EN | DE | SK

Ajakfeltöltés, tartós ajakhidratálás

A hialuron sav a bőr szöveteiben megtalálható nagy molekula súlyú anyag, ezáltal képes nagy mennyiségű víz megkötésére. LED fényhatására a hialuron sav molekulák megsokszorozódnak, az ajkak kontúrjai kiemelkednek és állományuk megnövekedik. A KISS PULP ajakfeltöltés fájdalmas tűszúrások nélkül, fokozatosan fejti ki hatását.

 

Az 1 alkalmas kezelés 5x5 perces kezelési ciklusokból áll. A hialuron savat tartalmazó zselét a vendég maga oszlatja el egyenletesen ajkain, majd finom ütögető mozdulatokkal, az ujjbegyével segíti elő a gyorsabb beszívódást. Ezt követően a speciális lámpát a kezelt felületre irányítjuk, ezzel is elősegítve a bejutást, a molekulák aktivizálódását.

 

 

Ezt az eljárást 5 perc után még négy alkalommal megismételjük. Az első kezelés alkalmával a hosszanti ráncok kisimulnak, az ajkak hidratáltabbak, selymesek lesznek, kontúrjaik kiemelkednek. Látványos változás a 4- 5. kezelés után várható, ekkor már szabad szemmel is látható a volumennövekedés.

 

Ajánlott az 5 alkalmas kezelést 3 hét alatt elvégezni. Tapasztalataink szerint a 20-30 év közötti korosztály körében a legeredményesebb az ajakfeltöltés, ugyanis a fiatal száj nedvességtartalma még magas, alkalmasabb a hialuron sav befogadására.

Időpont foglalás
A *-al jelölt adatok kitöltése kötelező


Elküld