HU | EN | DE | SK

Tudjon meg róla többet

Hogyan nőhetnek az esélyek 70 %-al egy állásinterjún?

Mindannyian tudjuk, hogy az embertársainkról alkotott első benyomásnak, az arc megfigyelésének milyen nagy jelentősége van az első találkozáskor. A stanfordi egyetem kutatócsoportja szerint 5 másodperc alatt eldöntjük, hogy szimpatikus-e nekünk az illető vagy sem. Napjainkban a külső megjelenés egyik legmeghatározóbb eleme a szép fogazat. A fejlett nyugati társadalmak jelentős részében szinte elvárás az ápolt, fehér fogsor. A stanfordi egyetem kutatásaiból az is kiderül, hogy több mint 70 %-al növeli meg nyerési esélyeinket az ápolt fehér fogsor egy állásinterjún vagy az első randevún.

 

Mitől színeződnek el a fogak?

 

Sokan azt gondolják, hogy a fogaik színe pusztán genetikai adottság, melyen nem lehet változtatni. Ez nem igaz, néhány kivételtől eltekintve, mindenkinél hatékony a fogfehérítés. Természetesen mindig a vendég saját adottságaitól függően fehéredik a fog, és a fehéredés mértéke is egyéni. Kinél több, kinél kevesebb árnyalatot sikerül elérni ezzel a fogfehérítési módszerrel, de minimum 6 árnyalatra így is majdnem mindig van esély. Még azokon a fogakon is tudunk világosítani melyek a gyermekkorban szedett antibiotikumok hatására szürkés–sárgás árnyalatúak, nekik kb. 5-6 fogfehérítő kezelés ajánlott.

 

Miért fájdalommentes a kezelés?

2012. őszéig bármelyik fogorvosi rendelőben elérhető volt az a fogfehérítési szolgáltatás, mely egy 25-35%-os koncentráltságú hidrogén- ill. karbamid peroxidot tartalmazó anyaggal történt. Ezek a kezelések meglehetősen sok mellékhatással jártak, roncsolták a fogínyt és a fogzománcot, ezért betiltásra kerültek. Az új szabályok lehetővé teszik, hogy a fogorvosi rendelőkön kívül is fehéríthessünk, olyan anyagokat használva, melyek 1 % alatti peroxid tartalommal rendelkeznek.

 

Az Egyesült Államok egyik vezető fogfehérítő anyag gyártója kifejlesztette az első hidrogén és karbamid peroxid mentes fogfehérítő anyagot, mely valóban kíméletes a fogínyhez és a fogzománchoz.

 

Mitől fehérednek a fogak?

A fő alkotó elem a sodium percarbonát, melyből a hideg LED fény hatására oxigén szabadul fel. Az oxigén a fogzománc mikrobarázdáiba behatolva fejti ki fogfehérítő hatását. A közhiedelemmel ellentétben nem a fogzománcfelszín maratásáról van szó, hanem egy oxidációs folyamatról.

 

A biofogfehérítés a sodium bicarbonát, népies nevén szódabikarbóna jótékony hatásait kihasználva ér el azonos eredményeket, szintén kímélő anyagokat használva.

 

Miért egyszerű és biztonságos a Smiling Planet fogfehérítés?

Az új, fogínybarát anyagokat nemcsak fogorvosok használhatják, hanem szépségszalonok, kozmetikák és a most nyíló fogfehérítő szalonok egyaránt.

 

Innen származik az új név: kozmetikai fogfehérítés

 

Fenti szabályozás hatására Nyugat-Európában sorra nyílnak a fogfehérítő szalonok, fehérítő sarkok létesülnek szépségszalonokban, bevásárlóközpontokban. A járókelő gondol egyet, és két vásárlás között beül egy 30 perces fogfehérítésre, mert nem szükséges előre bejelentkezni. Franciaországban két év alatt több mint 500 ilyen szalon, sarok létesült. A betérők nagy része retteg a fogorvosi rendelők atmoszférájától, fél a fájdalomtól és el sem tudja képzelni, hogy kényelmesen, halk zene mellett is lehet fogat fehéríttetni. A kezelés egy cseppet sem fáj . A fogak és a fogíny később sem válik érzékennyé, mert a fogfehérítő anyag nem tartalmaz hidrogén peroxidot.

 

A kezelés 2 x 15 vagy 3 x 15 perc. Az elérhető fehérség akár 12 árnyalat is lehet.

 

Több év is eltelik majd, amíg a kozmetikai fogfehérítés, bio fogfehérítés bekerül a köztudatba, elfogadottá válik, hogy ezek a kezelések nem járnak fájdalommal, nincs káros hatásuk és hasonlóan vehetőek igénybe, mint a fodrász ill. kozmetikai szolgáltatások.

 

Tudta, hogy létezik BIO fogfehérítés is?

Az amerikai gyártó a bio fogfehérítés területén is kiválót alkotott. Kifejlesztett egy olyan bio fogfehérítő anyagot mely megfelel az Európai Unió által támasztott „natúr termék kategória” követelményeinek. A bio fogfehérítést azoknak a vendégeinknek ajánljuk, akik nagyon vigyáznak családjuk és saját maguk egészségére, szem előtt tartják a termékek egészséges összetételét.

A bio fogfehérítő anyag fő összetevői: glicerin, sodium bikarbonát , aloe vera gél, kamilla kivonat, menta olaj

 

A fő hatóanyag a sodium bikarbonát, népies nevén szódabikarbóna, mely egy modern szabadalmaztatott eljárás során nyeri el semleges PH értékű, növényi enzimekből álló, átlátszó, kellemesen mentolos ízű állagát. A kamilla kivonat megelőzi a fogíny gyulladását az aloe gél a fertőtlenítésért felelős, a menta olaj pedig kiváló ízt kölcsönöz a fogfehérítő zselének.

 

A bio fogfehérítő anyaggal ugyanannyi árnyalatnyi fogfehéredés érhető el, mint a normál fehérítő géllel, használata azzal megegyező, az árkülönbség pedig alig több mint 10 %.

 

A kezelés teljesen fájdalommentes. A fogak egyáltalán nem válnak érzékennyé a fogfehérítő kezelés után sem. Az eredmény megegyezik a rendelőben végzett fogfehérítés eredményével, a 3x15 perces kezelés akár 12 árnyalatnyi változást hozhat.

 

A fogfehérítés hatása alkattól és életmódtól függően 1-3 hónapig tart. A kezelés után 2-3 óráig nem szabad enni. Inni viszont sokat kell, de csak vizet szabad. 48 óráig ajánlott fehér színű ételeket és italokat fogyasztani és lehetőség szerint kerülni kell a dohányzást.

Időpont foglalás
A *-al jelölt adatok kitöltése kötelező


Elküld